Obert el termini d’admissió per a estudiar Graus i Graus Combinats

15 de junio de 2022

Des del 15 de juny fins el 21 d’octubre romandrà obert el termini d’Admissió per a estudiar Graus o Graus Combinats. A la UNED no hi ha límit de places ni nota de tall, però l’Admissió serveix per a sol·licitar el trasllat d’expedient o la simultaneïtat d’aquests estudis des d’una altra Universitat espanyola a la UNED abans de procedir a la matriculació.

PROCÉS D’ADMISSIÓ

Aquest procés d’Admissió, previ a la matriculació, l’han de fer aquelles persones que desitgin estudiar un Grau a la UNED i acabin de fer l’EBAU (o van fer l’antiga Selectivitat), qui hagi superar la Prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 o 45 anys a una alta universitat distinta de la UNED o aquells estudiants que venen d’una altra universitat espanyola, ja sigui per a continuar els seus estudis a la UNED o per a simultaniejar-los amb algun dels nostres Graus.

 

NOUS GRAUS

El proper curs 2022-2023, la UNED incorpora com a novetat dos nous Graus, que se sumen a l’oferta educativa que actualment la composen 30 Graus i 11 Graus Combinats.

El nou Grau en Educació Infantil completarà l’oferta de la Facultat d’Educació, preparant futurs graduats dedicats a la formació de nens durant la primera infància, dels 0 als 6 anys. Aquest Grau ofereix a l’alumnat l’oportunitat d’adquirir els coneixements acadèmics i professionals necessaris per a completar la seva formació intel·lectual i afrontar les diverses funcions de la seva vida professional en un entorn escolar i social canviant.

També començarà el nou Grau en Enginyeria de l’Energia, que s’afegeix a l’amplia oferta de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials. Aquest Grau ofereix als estudiants els coneixements per a fer front als reptes tecnològics, formant als futurs professionals amb mètodes sòlids, per a poder contribuir en matèries de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i quants elements necessitin per a dissenyar polítiques energètiques d’estalvi i racionalitat en la generació i l’ús de l’energia.

 

MATRÍCULA DEL 7 DE JULIOL AL 21 D’OCTUBRE

El termini de matriculació per a Graus, Graus Combinats, Màsters, Microtítols o el Curs d’Accés per  a Majors de 25 o 45 anys de la UNED començarà el 7 de juliol i romandrà obert fins el 21 d’octubre.