La UNED obre el termini de matriculació per al curs 2022-2023

11 de julio de 2022

El termini de matriculació a la UNED romandrà obert fins el 21 d’octubre per a estudis de Graus, Graus Combinats, Màsters, Microtítols i el Curs d’Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Matricular-se a la UNED suposa convertir-se en el protagonista del propi aprenentatge i entrar a la universitat pública més gran d’Espanya i al major campus d’Europa.

La metodologia pròpia de la UNED permet als estudiants flexibilitat en els seus cursos i poder compaginar-los amb el propi ritme de vida, adaptant l’estudi a l’horari laboral, situació personal, obligacions familiars i professionals.

Estudiar un Grau a la UNED no requereix nota de tall i es pot escollir entre 30 Graus i 11 Graus Combinats, als que aquest curs s’ha sumat el Grau en Educació Infantil i el Grau en Enginyeria de l’Energia.

Per a realitzar el procés de matrícula, totalment online, és necessari, en el cas d’estudiants nous, crear un usuari i contrasenya d’accés al Campus UNED des del Sistema d’Obtenció del Identificador. Per als antics estudiants es manté el seu usuari i contrasenya, que, s’ s’escau, poden recuperar seguint el següent enllaç: obrir.

Els interessats poden adreçar-se al nostre Centre Associat per a rebre informació personalitzada i ajut en el procés de matriculació, bé presencialment, Plaça de les Monges, Edifici Cultural, 2a planta de La Seu d’Urgell, bé per telèfon 973351619, bé per correu electrònic info@seu-durgell.uned.es