La Seu d´Urgell

Noves mesures preventives

Atenent les darreres instruccions i a situació actual, d’acord amb el Real Decreto 476/2020, de 27 de març, pel qual es prorroga l’estat d’alarma declarat al RD 463/2020, de 14 de marc, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es prorroguen, per 15 dies naturals, les mesures acordades, mantenint-se el tancament del Centre Associat de la UNED de la Seu d’Urgell. Podeu contactar amb nosaltres per  correu electrònic secretaria@seu-durgell.uned.es El període comprès entre els dies 6 i 13 d’abril, ambdós inclosos, cessarà la prestació de serveis, coincidint amb el temps de Setmana Santa.

Notícies

Subscriu-te al butlletí
Mesures preventives Coronavirus

Mesures preventives Coronavirus

Atenent les instruccions rebudes des del Departament d'Ensenyament i del vicerectorat de Centres de la UNED, us informem que se suspenen totes les activitats educatives, per tant, també se suspèn l’activitat acadèmica presencial al Centre.

Llegir notícia completa
Convocatòria de places de professor tutor. Curso 2019-2020

Convocatòria de places de professor tutor. Curso 2019-2020

5 de març: Publicació de la relació provisional de participants admesos i exclosos Tota la informació al següent enllaç: Concurs

Llegir notícia completa
<b>UNED Sènior al Centre Associat de la Seu d’Urgell      </b>

UNED Sènior al Centre Associat de la Seu d’Urgell

En el context del programa de la UNED Sènior, el nostre Centre Associat presenta, per a aquest primer quadrimestre, els cursos: - ASTRONOMIA: DESCOBRIR EL CEL - HISTÒRIA: LA SEGONA GUERRA MUNDIAL Aquests cursos tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores). Les sessions seran presencials al Centre Associat. El termini de matrícula està obert fins al 7 de febrer de 2020.

Llegir notícia completa